Universitet
Företag
Statsoft - Dell Statistica partner
Universitet

Företag

Intensivkurs i Statistica

Kursen vänder sig till dig som använt Statistica ett tag och vill avsätta en dag för att få ut mer av programmet. I samarbete med Statistikakademin kan vi erbjuda ett unikt tillfälle att snabbt förbättra dina kunskaper i Statistica.

Kurs: Statistica 1 – Intensivkurs
Datum: 25 mars
Lärare: Jonas Selling
Plats: Clarion Hotel Gillet, Uppsala
Ur innehållet: Datahantering, datavisualisering, beskrivande statistik, grundläggande begrepp och metoder, icke parametriska metoder
Pris: 5900:- exkl moms

OBS! Vill du direkt efter intensivkursen gå Statistica 2 innehållande ANOVA & Regression så går den kursen på samma plats den 26-27 mars.
Pris för alla 3 dagar är 14900:- exkl.moms

Boka på info@statsoft.se eller ring 018-210045

Om StatSoft

StatSoft, som funnits på den svenska marknaden i 25 år, startades i USA 1984 av en grupp universitetsprofessorer och forskare. Tillsammans utvecklade de StatSofts första program vilken senare fick namnet Statistica. StatSoft har parallellt med utvecklingen av Statistica utvecklat helhetslösningar anpassade för företag.
Via ett brett nätverk av specialister kan StatSoft idag hjälpa företag och organisationer att arbeta mer analytiskt och datadrivet. Genom att kombinera analytiskt och statistiskt kunnande med mjukvara och branschkunskap kan StatSoft medverka till ökad lönsamhet hos våra kunder.

Kontaktuppgifter

Adress. Klostergatan 13, 753 21 Uppsala
Tel. 018-21 00 45
E-post. info@statsoft.se

 

» Integritetspolicy

Copyright 2016 Statsoft