Universitet
Företag
Statsoft - Dell Statistica partner
Universitet

Företag

Ny version – Statistica 14.0

Kontakta oss för mer information och beställning.

Uppgradera till version 14.0. En helt ny version full av förbättringar och nyheter.

Statistica utvecklas ständigt och nu finns en helt ny version full av förbättringar färdig. Efter tre år av utvecklingsarbete är vi stolta över att kunna presentera version 14.0. Med Statistica 14.0 får du ett kraftfullt analysverktyg fullt av nyheter och förbättringar bl. a:

  • Nya grafer
  • Nya statistiska funktioner
  • Mer användarvänligt gränssnitt

Du som uppgraderar till version 14.0 får dessutom kostnadsfri teknisk support och möjlighet att ladda ner programuppdateringar utan extra kostnad under 12 månader från inköpsdatum.

Kontakta oss för mer information

Telefon 018-21 00 45 eller order@statsoft.se

Om StatSoft

StatSoft, som funnits på den svenska marknaden i 25 år, startades i USA 1984 av en grupp universitetsprofessorer och forskare. Tillsammans utvecklade de StatSofts första program vilken senare fick namnet Statistica. StatSoft har parallellt med utvecklingen av Statistica utvecklat helhetslösningar anpassade för företag.
Via ett brett nätverk av specialister kan StatSoft idag hjälpa företag och organisationer att arbeta mer analytiskt och datadrivet. Genom att kombinera analytiskt och statistiskt kunnande med mjukvara och branschkunskap kan StatSoft medverka till ökad lönsamhet hos våra kunder.

Kontaktuppgifter

Adress. Klostergatan 13, 753 21 Uppsala
Tel. 018-21 00 45
E-post. info@statsoft.se

 

» Integritetspolicy

Copyright 2016 Statsoft