Hoppa till innehåll

Om StatSoft Scandinavia

Statsoft Scandinavia har verkat som statistikspecialister på den nordiska marknaden i mer än 30 år. Vi har erbjudit en kombinerad analytisk och statistisk kunskap med branschledande mjukvara och har med stor framgång hjälpt företag och organisationer att arbeta mer analytiskt och datadrivet.

StatSoft Scandinavia går nu in i nästa fas för sin utveckling som vi valt att kalla StatSoft 2.0, vilket innebär att vi till vårt redan vinnande koncept adderar nya områden och produkter som ligger helt i linje med vad vi levererar idag.

De nya områdena är Data VirtualiseringMaster Data Management samt Data Visualisering. Vi tar även steget in IT-säkerhetsområdet där vi samarbetar med Partners som Managed Security Service Providers (MSSP) för leverans av säkerhetslösningar.

StatSoft 2.0 möjliggörs av en ny majoritetsägare Sareq Invest som är ett familjeägt entreprenörsdrivet investeringsbolag. Den nya ägarkonstellationen innebär ett långsiktigt arbete, ett genuint intresse för företagsutveckling och för människorna i verksamheten där vi skapar tillväxt.

StatSoft 2.0 strategin innebär dessutom att vi tittar på möjliga bolagsförvärv där produkter och tjänster går hand i hand med vår affärsidé och vision.