Hoppa till innehåll

Våra partners

StatSoft Scandinavia har väl fungerande samarbeten med ett flertal partners för olika typer av lösningar som vi tar fram för våra kunders räkning.

Statistikakademin

Statistikakademins statistiker och kurslärare har mångårig erfarenhet av utbildning och statistisk konsultation.

Utbildningarna är tillgängliga i deras kurslokaler runt om i Sverige, på plats hos er eller online, det spelar ingen roll.
Det kan vara allt från en anpassad utbildning på plats hos er till en mindre statistisk fråga.


Enfo

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation. Enfo bidrar med nischad kunskap kring olika plattformar, informationshantering och affärslösningar för att skapa intelligentare affärsverksamhet.

TIBCO

TIBCO är en av världens ledande leverantörer av systemintegration, analytics och processinnovation.

TIBCO har ett stort produktsortiment och gedigen erfarenhet av ledande branscher som finansiella tjänster, telekom och energi där det är viktigt att kunna hantera stora datavolymer i realtid.


Sourcecom

Sourcecom är specialister på IT- & informationssäkerhet och erbjuder tjänster i allt från strategisk rådgivning till heltäckande skydd av företag och uppföljande kontrollfunktioner.

Sourcecoms kunder återfinns i alla branscher. Gemensamt för alla är att de är medvetna om behovet av informationsskydd och värdesätter ett tätt samarbete med en kompetent partner.

Level 9

Level 9 starkaste sida är insamling och organisering av data. Det innebär att vi visualiserar data från flera system i samma lösning. Plattformen är flexibel och det är enkelt att skapa nya visualiseringar utifrån dina behov. Du kan även göra detta själv i rollen som superanvändare.

Det innebär att Level 9 ger stöd till medarbetare och ledning genom att skapa insikt och kompetens som leder till bättre beslut.

https://www.level9.no